Hej alla och trevlig söndag!

Nu börjar vi bli stora. Vi har ätit kalvfärsköttbullar några dagar nu och äntligen idag fick vi både uppblöta kulor och köttfärs på en egen tallrik och gosingen så gott det var!

Storkillen låg rakt över maten och bara slufsade i sig!

Dom är så härliga man kan knappt smyga in i sovrummet nu utan att dom märker.

Största killen väger nu snart 2 kg han är enorm. Mittenkillen väger cirka 1,5 kg och lilla damen har precis passerat 1 kg.

Klorna nu klippta x 2.

Vi är sötast i hela världen!

Kram till er alla som följer oss!

Hej!

Nu är vi 11 dygn gamla och t o m fått klorna klippta för första gången. Mamma Tequila och de små mår bra. Snart bara en vecka kvar till att få smaka första köttbullen!

Vi har nu öppnat ögonen och börjar bli riktigt söta.

Kram från oss

2020-09-27

Hej, nu är det första gången jag får något skrivet i valparnas egen dagbok skall försöka vara duktig och uppdatera så ofta jag kan!

Det var 3 små som tittade ut en liten flicka och två pojkar. Den som föddes första var lilla tjejen som föddes här hemma. Det var svårt för Tequila att få igång värkarbetet riktigt då det var så få valpar så vi kände att här behöver vi få lite proffshjälp natten mot torsdag åkte vi in till Ultuna djursjukhus. Där föddes nr 2 en stor och kraftig kille inte så lång stund efter vi kommit in sen var det stopp igen, Tequila fick kalk intravenöst och plopp så kom nr 3 ut så sagan fick ett lyckligt slut!

Det är första gången vi har en kull här hemma med enbart tre små men det skall verkligen bli ett nöje och så bortskämda de kommer att bli.

Mamma och barn mår nu mycket bra. De små äter, sover, äter och sover och även vi har nu börjat kunna sova igen om nätterna och det behövs!

Japp här var lite uppdatering om vad som skett här hemma och jag kommer även lägga in bilder i deras eget fotoalbum.

Jag är såklart ledsen för er andra som väntat på en valp och nu inte fick någon som sagt man kan inte rå över ödets makter! Kram på er och jag hoppas ni hittar en liten på någon annan kennel!

Kram Irene, Tequila och valparna