Valparna 2,5 vecka

Hej! Här sprutar dagarna bara på och vi växer och växer.

Vår mamma Lucky har varit lite klumpig och lyckats fastna med sin vä klo och fått ett klokapsel brott så hon har varit hos veterinären och fått hjälp, blir nu omlagd varje dag men mår annars mycket bra. Sköter om de små på bästa sätt.

Ökar stadigt i vikt. Idag avmaskade för första gången smakade blä! Kulor har vi börjat äta med lite moussé blandat i och det är mums, bordsskicket är väl inte det bästa men det kommer.

Valplådan är utkastad och vi får större och större hage ju mer vi växer och vår andra mamma vakar som en hök över oss från sin gummimadrass och rycker in om någon gått vilse i pannkakan.

Hälsningar från oss alla

Luckys valpar 9 dygn gamla

Hej, samma här vår matte har varit dålig på att lägga in bilder och uppdatera hur vi mår men som sagt vi mår superbra. 

Mamma Lucky är verkligen underbar med oss, vi är faktiskt hennes första små barn. Som ni ser i vårt fotoalbum har mamma Lucky 3 extrabarn, de två gula fåglarna är hennes favoriter när hon inte tillbringar tiden med oss i lådan.

Vi har ökat mycket bra i vikt och allt är busbra med oss. Våra klor är klippta sammanlagt har vi 162 klor att hålla efter en till två gånger i veckan.

Fortsatt trevlig söndag och på återseende kram från Lucky och hennes små barn❤

Valpisar idag 2 dygn

Lucky har varit fantastiskt duktig under hela förlossningsarbete och sköter så fint om sina små valpisar. 

Lucky födde 10 små barn, 7 killar och 3 tjejer. Tyvärr har en liten kille lämnat oss för hundhimlen❤

De små mår mycket bra, stora och pigga valpar med vikter från runt 400 g till 480 g. De små väger vi i början varje dag för att se att alla får i sig så mycket mat de ska.

Nya bilder kommer de växer ju så fort............