2016-04-22

Tequila dygn 46

Tequila dygn 46

Hej igen

Ja nu är Tequila inne på dygn 52, nu har verkligen nedräkningen börjat. Hon mäter idag hela 94 cm runt lilla magen så det är nog ett litet fotbollslag där inne!

Hon är lika hungrig som vanligt (har aldrig sagt nej till mat). Mycket älskvärd, sover nu med oss varje natt i sovrummet, lämnar mig inte många sekunder på dagarna. Det ska bli så spännande och vi tror jättemycket på denna kull då Tequila och James kompletterade varandra till 100%

De små fostren  är nu cirka 15 cm långa, livmodern är mycket stor så de kan röra sig tämligen fritt! De när när de föds cirka 16-18 cm.

2016-04-15

Hejsvejs,  nu börjar Tequila bli riktigt rund om magen och man kan känna liv och rörelse där inne, mysigt.

Hon vill vara oss nära hela tiden, ej gärna vara ute med de andra utan hänger med mig om dagarna. Busig och go som vanligt. 

Har nu gått hela 45 dygn tänk va tiden går fort nedräkningen har  börjat. De små fostren är nu cirka 10 cm långa.

Hon mår mycket bra och är mycket mycket hungrig.

Vi har nu också träffat många nya trevliga människor dit våra små såsmåningom skall flytta och de kommer att få underbara liv.

Kram på er alla från oss alla

2016-04-04

Hej alla som tänker följa Tequilas veckor som är kvar i hennes dräktighetsdagbok!

Vi har nu gjort ett ultraljud på Tequila i fredags som visade en hel massa små små bebisar! Tequila är på hela dygn 35 och kommer nog att få sina små 1-2 maj, spännande ska det bli.

Hon mår bra som vanligt, har stor aptit "har alltid stor aptit". Det lilla embryot liknar nu en hund och är cirka 35 mm långt. Fostren har utvecklat ögonlock. Fosterblåsorna har nu blivit så stora att de fyller ut hela livmodern.

Det har varit full fart här hemma senaste tiden med många nya och fina människor vi lärt känna och våra valpar efter Dee och Silver har kommit till fina underbara hem. 

Vi har även träffat familjer till Tequila och Jame´s valpar så allt känns mycket mycket bra. 

Vi har två små knoddar kvar hemma som vi vill behålla första månaderna i alla fall och se vad det blir av de små, härliga pigga små individer Olof och Elsa döpt av mitt barnbarn 3,5 år från filmen "Frost".

Nedan ett litet bildspel på Tequila, de tre första bilderna då hon tog sitt andra CERT, CACIB och blev 1:a Bästa Tik. Fjärde bilden Tequila och Peter på dubbelutställning i Herning början av november och sista bilden tillbaka på hotellet efter en lång dag i utställningsringen. Tequila placerade sig 3:a med CK i en stor öppenklass av 23 tikar.