2017-07-28

Två små grabbar

Två små grabbar

Hej äntligen har vi fått vår mamma att lägga in lite nya foton på oss. Nu är det ju inte lång tid kvar tills vi skall flytta hemifrån, oj vad tiden går fort.

Nu idag kommer vår egen veterinär Isabelle och vi skall få vår första vaccinationsspruta och bli chippade. 

Vi äter som hästar just nu fyra gånger per dag, vår mamma vill inte längre vara med oss så mycket men hon kommer in och kollar till oss men springer lika fort ut igen. Vi är snabba som vesslor!

Kram Alla och vi ses snart🙂❤

2017-07-01

Japp nu är vi över tre veckor gamla. Äter nu tre  mål mat med kulor och välling varje dag. Vi ökar stadigt i vikt och vissa av oss börjar närma oss 2 kg strecket. 

Vi busar, sover, äter och myser med vår mamma.

Igår fick vi våra klor klippta igen och det funkar hur bra som helst nu så det vill vi att ni alla fortsätter med i alla fall 1 gång/ vecka.

Vårt rum blir större och större ju mer vi växer, valplådan är vi inte i så mycket och vi sitter helst och äter det blir för trångt att ligga ner.

Japp det var allt för denna gång nu sätter vi på lite kaffe och hälsar Karin med man välkomna att träffa oss (dom får komma oss lite tidigare då resa väntar för dem imorgon)!

❤❤

2017-06-28

3 veckor idag och matskicket är ej det bästa. Stora skålar men svårt få plats när de stora killarna lägger sig rakt över matskålen!

Ha en fin dag❤

Här nedan kan ni se ett litet bildspel på oss

Man kan faktiskt sova i många olika positioner

Man kan faktiskt sova i många olika positioner

2017-06-25

Mys i lådan med mamma Dee

Mys i lådan med mamma Dee

Hej Alla

Nu börjar vi bli stora och snabba. Vi både ser och hör och vi låter rätt bra nu. Våra registreringsbevis med våra vackra namn har kommit från SKK, ni kan gå in via skk.hunddata så får ni fram alla namnen!

Klorna klipps nu minst en gång/v. Vi är även nu avmaskade för första gången med Baminth. Ökar fint i vikt gör vi också största gossen väger nästan 1,4 kg och minsta lilltjejen 1,2 kg.

Söta är vi så in i bomben. Här kommer lite nya bilder på oss!

Vår mamma Irene har varit lite dålig med att uppdatera men vi förklarar varför. Vår storasyster Elsa blev i förra veckan troligen huggormsbiten eller jordgetingbiten och har fått åka några gånger fram och tillbaka till djursjukhuset Albano men Elsa är nu på bättringsvägen, skööönt så nu skall det blir ordning på uppdateringen av vår sida här sista veckorna.

Om cirka 2 veckor skall vi få gå ut och vara ute lite grann på dagarna bara vädret är fint och vi slipper regnet.

Många hälsningar och vi ser fram emot att ni snart kommer och hälsar på oss.

Kram från oss alla

2017-06-14, 1 vecka gamla

Oj vi växer så det knakar och vår mamma Dee sköter om oss på bästa sätt. Idag är vi vägda på nytt och har ökat bra i vikt. Största gossen väger  nu 795 g så snart är vi uppe på 1 kg. 

Kloklippning har vi varit med om för första gången och det är inte speciellt roligt att vara men det gick bra, några klor får vi ta till kvällen. 

Våra stamtavlenamn är nu inskickade till SKK och så fort registreringen är klar så släpper vi de hemliga namnen här på vår hemsida.

Vår matte väntar och väntar på att vi skall öppna ögonen och de små öronen, kanske till helgen det hoppas vi på så vi får se de små söta pepparkaksögonen..........

Kram från oss alla, vi mår så bra

Valpar födda 17-06-07

Hej nu är vi födda  och idag fyller vi två dygn. Vi mår alla jättebra och mamma Dee sköter om oss superbra. Mamma  har knappt tid att gå ut och kissa vill inte lämna oss ensamna.

Kille nr 1 född kl 20.27 och vägde 625 g.

Kille nr 2 född kl 21.15 och vägde 490 g.

Kille nr 3 född kl 22.29 och vägde 490 g.

Kille nr 4 född kl 22.51 och vägde 565 g.

Kille nr 5 född kl 23.17 och vägde 535 g.

Första lilla tjejen född kl 23.51 och vägde 520 g.

Sedan kom kille nr 6 född kl 00.10 och vägde 00.10.

Sist men inte minst en liten tjej till född kl 00.30 och vägde 575 g.

Uppdatering och nya foton kommer🙂